Licenties

Welke licentie heb ik nodig?

Bekijk volledige licentieovereenkomst

Voor iedere aankoop geld een standaard rechtenvrije licentie waarmee je foto’s wereldwijd, voor persoonlijke, zakelijke of commerciële doeleinden kunt gebruiken. Als je foto’s voor commerciële doeleinden wilt gebruiken moet de foto wel aan een aantal standaard voorwaarden voldoen. Onderaan deze pagina is het mogelijk een licentie upgrade aan te schaffen waarmee je foto’s op nog veel meer manieren kunt gebruiken.

Standaard Rechtenvrije Licentie
Web (medium) Retina (large) Print (XL)
Foto afmetingen 1600px
Langste zijde
2400px
Langste zijde
Resolutie 72 dpi 144 dpi
Print Reproducties Tot 500,000 Tot 500,000
Wereldwijd gebruik vink vink
Gebruik alle media vink vink
Namens jezelf of één opdrachtgever vink vink
Bronvermelding vink vink

Upgrade standaard licentie

Stem je licentie af op de eisen van je project

 

Onbeperkt print en digitaal € 239

Als een fysieke oplage meer dan 500.000 exemplaren vereist, is een onbeperkt print & digitaal licentie vereist. Dit geldt o.a. voor reclame, marketing en promotiemateriaal, kranten, tijdschriften, boeken of verpakking van een product. Bij meer dan 1.000.000 digitale impressies is ook een onbeperkt print & digitaal licentie vereist. Dit geld o.a. voor video, TV & bioscoop, software en applicaties en elektronische documenten.

Herdistributie € 389

Hieronder vallen foto’s voor het gebruik als dragend element van een product dat je verkoopt. Denk daarbij aan: bedrukte kleding, mokken, muismatten, kunst aan de muur, on-demand drukwerk, website en design templates en dergelijke.


Exclusieve rechten – Offerte op maat

Heb je de exclusieve rechten nodig van deze foto? Op verzoek en tegen een vergoeding kan een foto (voor een bepaalde periode) worden verwijderd van onze marktplaats. Laat ons weten voor hoelang je het exclusieve recht wilt vastleggen. Wij laten je z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.

Licentie upgraden